Selamat Datang ke Blog Rasmi Persatuan Belia MAYC Simpang Bekoh......Blog ini mula di bina pada 17 Disember 2009.......Kami mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda ...........Harapan kami agar anda sentiasa menyokong segala aktiviti yang kami anjurkan......Terima Kasih.............

Wednesday, August 18, 2010

MESYUARAT AGUNG MAYC KAW. JASIN 2O1O

31 Julai - Mesyuarat Agung MAYC Kaw. Jasin kali ke 2 telah diadakan di Hotel Alamanda, Jasin. Tahniah diucapkan kepada semua yang hadir..Rasa puas tahun ini kerana dapat bersidang di tempat yang selesa dan julung-julung kalinya dibuat di hotel...Turut hadir ialah En. Azman Abdullah (Pengerusi MAYC Melaka), En. Nizam Omar (Pengerusi MGBD Jasin) serta Cik Nik NorAzlin (Penolong PBD Jasin)

Perasmian telah dilaksanakan oleh YB Datuk Wira Hj Ahmad bin Hamzah selaku Ahli Parlimen Jasin. Turut diraikan pada malam tersbut adalah mantan2 Jawatankuasa MAYC Jasin yang telah byk berjasa. Antaranya En. Bahran Ahmad, En. Ali Hasan, En. Rosman Md Kaus, En Zainodin Ali serta Pn Seri Asyek Hamid.

Terima Kasih dan syabas diucapkan kepada wakil dari MAYC Spg Bekoh yang turut dapat meluangkan masa hadir pada malam tersebut iaitu Ashraf, Zaid, Rosdi, Najib, Ijal, Halim serta tak lupa Uncle John.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...